Καλωσορίζουμε τη νέα εποχή

tech

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Γιορτάζοντας 26 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της εκμάθησης ξένων γλωσσών  σας  προσκαλούμε σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο μέλλον μέσα από ανανεωμένες υπηρεσίες και μεθόδους…..εκπαιδευτικό ταξίδι προσαρμοσμένο στη νέα εποχή των σύγχρονων τεχνολογιών.

Τα τελευταία χρόνια, στο κέντρο ξένων γλωσσών ‘ΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ’ το μάθημα της ξένης γλώσσας αναμορφώνεται σταδιακά με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των μαθητών, είναι σαφές ότι η χρήση τους στο ξενόγλωσσο μάθημα είναι αναγκαία. Κύριο μέλημα είναι να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες προς όφελος των μαθητών μας.

Ο σχεδιασμός των μαθημάτων είναι βασισμένος στη χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, ο οποίος αξιοποιείται τόσο από τους καθηγητές μας όσο και από τους μαθητές. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα και μεθόδους διδασκαλίας απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες των μαθητών μας. Οι μαθητές βλέπουν τις ιστορίες που διαβάζουν στα κείμενά τους να ζωντανεύουν μπροστά τους, τους δίνεται η δυνατότητα να επηρεάσουν την εξέλιξή τους, ενώ με τη χρήση του διαδικτύου κάνουν χρήση της ξένης γλώσσας για να βρουν πληροφορίες που χρειάζονται για το μάθημα βελτιώνοντας συνεχώς τις δεξιότητές τους.

Πρωτοπόροι και πάλι στον τομέα μας, δημιουργήσαμε για τις ανάγκες των μαθητών μας, το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών. Η δημιουργία αυτών των υπηρεσιών, σε καμία περίπτωση δεν αποδυναμώνει τη σχέση μαθητή – δασκάλου με φτηνά υποκατάστατα («αυτοδιδασκαλία», «εργαστήρια»). Όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή.

Συνεχίζουμε να είμαστε πάντα μαζί σας με συνέπεια, συνεχείς επιτυχίες, ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, προσόντα που μας κρατάνε στην πρώτη θέση από το 1988.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας,

 

 

Κωνσταντίνος Χ. Παναγιωτόπουλος

Διευθυντής Σπουδών,

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

quality

Share The Story

About the author

One Comment

  1. Pokey says:

    The forum is a brhtgier place thanks to your posts. Thanks!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *