Από την ίδρυσή του το 1947, το ETS προωθεί παγκοσμίως την ποιότητα και την ισοτιμία στην εκπαίδευση και δημιουργεί μεθόδους αξιολόγησης οι οποίες βασίζονται σε εντατικές έρευνες. Το ETS αναπτύσσει, διεξάγει και βαθμολογεί περισσότερα από 50 εκατομμύρια τεστ ετησίως – όπως τα TOEFL®, TOEIC®, GRE® και οι αξιολογήσεις The Praxies Series™ – σε περισσότερες από 180 χώρες και 9000 τοποθεσίες παγκοσμίως. Εκτός από μεθόδους αξιολόγησης, το ETS διεξάγει εκπαιδευτική έρευνα και μελέτες ανάλυσης και πολιτικής και αναπτύσσει ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων για την πιστοποίηση καθηγητών, την εκμάθηση της Αγγλικής και την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το ETS απασχολεί περισσότερα από 2800 άτομα στα γραφεία του στις Η.Π.Α. και στον υπόλοιπο κόσμο. Από αυτούς, άνω των 1100 έχουν εκπαίδευση και εμπειρία στην εκπαίδευση, ψυχολογία, στατιστική, ψυχομετρία, στην επιστήμη της πληροφορικής και στις ανθρωπιστικές επιστήμες. 600 κατέχουν ανώτερους τίτλους σπουδών ενώ 250 κατέχουν διδακτορικά.

Όλα τα τεστ του ETS ακολουθούν αυστηρά τα κριτήριά του όπως αυτά περιγράφονται στοStandards for Quality and Fairness (en)Τα συγκεκριμένα κριτήρια αποδεικνύουν τη δέσμευση του ETS να δημιουργεί δίκαια, έγκυρα και αξιόπιστα τεστ τα αποία είναι σε θέση να δεχθούν οποιαδήποτε εντατική κριτική, είτε νομικά είτε από την κοινή γνώμη.

TOEIC® Listening and Reading

Το TOEIC® Listening and Reading με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και, με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα…

TOEIC Bridge™

Η εξέταση TOEIC Bridge™ αποτελεί ιδανική αφετηρία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία για τους μαθητές Αγγλικών. Μάθετε περισσότερα…

Το Test of English as a Foreign Language (TOEFL®) είναι το πιο γνωστό και παγκοσμίως αποδεκτό τεστ Αγγλικής. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει στην Ελλάδα όλα τα τεστ της οικογένειας TOEFL® δίνοντας στην εκπαιδευτική κοινότητα πολλαπλές επιλογές και δυνατότητες.

TOEFL iBT® (internet-based test)

Το TOEFL iBT® (internet-based test) είναι τεστ υψηλής χρηστικότητας (high stakes exam). Πιστοποιεί το επίπεδο γνώσεων στην Αγγλική υποψηφίων που σκοπεύουν να ενταχθούν σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων της Ελλάδας ή του εξωτερικού. H Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο για το TOEFL iBT® στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

TOEFL® Junior™

Το TOEFL® Junior™ είναι τεστ περιορισμένης χρηστικότητας (low stakes exam). Παρέχει σε σχολεία, καθηγητές, γονείς και μαθητές ένα αντικειμενικό μέσο αξιολόγησης της προόδου των μαθητών στην αγγλική γλώσσα.

TOEFL® ITP (Institutional Testing Program)

Το TOEFL® ITP (Institutional Testing Program for English Proficiency) είναι τεστ περιορισμένης χρηστικότητας (low stakes exam). Χρησιμοποιείται από Κέντρα Ξένων Γλωσσών, πανεπιστήμια, οργανισμούς εκπαίδευσης και άλλους φορείς που επιδιώκουν ποιοτική αξιολόγηση της Αγγλικής για εσωτερική χρήση.