Σας καλωσορίζουμε σε μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα, όνειρα και πολλές νέες δράσεις. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 18.00 με 21.00 από τις 30 Αυγούστου. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 13 Σεπτεμβρίου.
Και αυτή την σχολική χρονιά σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες και με ένα πρωτότυπο και ανανεωμένο εκπαιδευτικό σύστημα όπου και οι γονείς είναι διαρκώς ενημερωμένοι για την πορεία των παιδιών τους.
🏤 To σχολείο μας είναι πλήρως εναρμονισμένο σύμφωνα με τις υποδείξεις και κανονισμούς ασφαλείας του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας.
🏤 Συνεχίζουμε και τη φετινή χρονιά να είμαστε μέλος του ELA (Educational Leadership Association). To ELA αποτελείται από 27 κορυφαία και καινοτόμα κέντρα ξένων γλωσσών με κοινό όραμα την παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου.
🏤Δυνατότητα εκπαίδευσης και μέσω διαδικτύου. Όπως και την χρονιά που πέρασε, δεσμευόμαστε να μην χάσουμε ούτε μια διδακτική ώρα, κάνοντας μαθήματα με ασφάλεια, αξιοπιστία και πάντα σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς μας στόχους.
🏤 Συμμετοχή σε σημαντικές δράσεις και συνεργασίες με σχολεία από το εξωτερικό.
🏤 Χρήση της βιωματικής μάθησης στις μικρές τάξεις (Pre Junior- C Class). Οι μαθητές μαθαίνουν ξένες γλώσσες δημιουργώντας και χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις τους.
🏤Ιδιαίτερη έμφαση στις διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, έτσι ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να κατακτήσουν το μέλλον που τους ανήκει.
Σας περιμένουμε και σας καλωσορίζουμε σε μια ακόμη συναρπαστική χρονιά.

Share The Story

About the author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *