Την περασμένη εβδομάδα ήρθαμε αντιμέτωποι με μία κατάσταση που δεν την έχουμε συναντήσει ποτέ στο παρελθόν και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά στο μέλλον. Έχοντας προβλέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, και επειδή καταλάβαμε άμεσα ότι δεν θα είναι κάτι προσωρινό, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε όλα τα μαθήματα των παιδιών διαδικτυακά. Αυτό ήταν κάτι που μας έβαλε σε μια διαδικασία εργασίας αρκετών ωρών για να εκπαιδεύσουμε τις καθηγήτριες μας, τους μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές μας και τους γονείς των μικρών παιδιών σε νέες τεχνολογίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις καθηγήτριες μας, οι οποίες με σεβασμό και αγάπη για τους μαθητές τους, μπήκαν στην διαδικασία να μάθουν ένα νέο τρόπο διδασκαλίας σε ελάχιστο χρόνο και με απίστευτο ζήλο. Ευχαριστούμε τους γονείς και τα μεγαλύτερα παιδιά για τη θέληση τους, κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να συνεργαστούν μαζί μας άμεσα, για να συνεχίσουν τα μαθήματα.

Πάνω από όλα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μικρούλια μας, που πολλές φορές μπορεί να βλέπαμε το ταβάνι του σπιτιού τους από την κάμερα μας, αλλά οι γλυκές γεμάτες περιέργεια φατσούλες τους μέσα από τις οθόνες, μας δίνουν τεράστια δύναμη για συνεχίσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες. Ελπίζουμε, αυτή η νέα διαδικασία πέρα από το εκπαιδευτικό κομμάτι να βελτιώσει και την ψυχολογία των παιδιών μας.

ΥΓ. Για τους μαθητές μας που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε διαδίκτυο τα μαθήματα θα αναπληρωθούν κανονικά με το άνοιγμα των σχολείων.

Share The Story

About the author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *